AKTUELLT

Ny rektor och förvaltning för Johan Movingers Gymnasium:

Det är med stor glädje vi kan informera om att Stefanskolan nu tar över ledarskapet på Johan Movingers gymnasium!

För alla elever i de båda skolorna kommer undervisningen fortsätta som vanligt med samma fantastiska lärare i samma lokaler. Dessutom kan de se fram emot att våra respektive verksamheter kommer stärka varandras utveckling och framtid.

Stefanskolan och Johan Movingers gymnasium är båda skolor med kristen grund. Timoteus Lind blir skolchef/rektor på båda enheterna och en ny fristående styrelse kommer representera Johan Movingers gymnasium. Timoteus kommer att fördela sin tid mellan skolorna och arbeta tätt tillsammans med de ledningar och lärarlag som redan idag finns på de både skolorna.

Johan Movingers gymnasium, som ligger centralt i Solna, är en skola med teoretiska linjer som förbereder för högre studier. Av fjolårets studenter har hela 88% gått vidare för studier på högskolor och universitet runt om i landet. En extremt hög siffra som visar på den studieglädje och kvalitet som Johan Movinger har.

Vårt nya samarbete skapar massa spännande möjligheter och stordriftsfördelar som kommer bygga en ännu starkare grund för att bibehålla den redan höga undervisningskvaliteten och skapa starka skolor för framtiden.

Vi ser alla fram emot den ljusa framtid detta skapar under vårt gemensamma paraply!

Läs mer om Johan Movingers Gymnasium på hemsidan: http://www.movinger.nu/

Jobba hos oss!

Vi har lediga tjänster, bl.a. på fritids och välkomnar dig att söka!

Här finns mer information

Välkommen till Stefanskolan!

Sök till Stefanskolan!

Många av klasserna har fått intagningsstopp till den här höstterminen, men i vissa klasser kan det finnas plats, så sök så snart som möjligt om ni också önskar gå på vår skola!

Mer information finns här

Välkommen att söka till oss!

* * * * * * * * * *

SL-kort till alla elever i åk 5-9!

Precis som förra året köper skolan in terminskort till alla elever i åk 5-9. Mer information kommer hem till vårdnadshavare via mail.

För elever i åk F-4 finns istället möljlighet att åka med i vår skolbuss.

SL-Kortet fungerar hela vårterminen vardagar (måndag-fredag) mellan 4.30 och 19.00. Man kan betala för att förlänga kortet, så att det fungerar kvällar och helger. Det kan du göra på ett SL-center.

På "Mitt SL" på SL:s hemsida, kan du registrera ditt kort, så att du kan få ett nytt kort om du tappar bort det (förlustanmälan).

* * * * * * * * * *

Vi finns på Facebook och Instagram!

Där har vi mer eller mindre dagliga uppdateringar och elever och personal generöst bjuder på fina fotografier från mycket av det som händer i skolan. Man kan gå in och titta även om man inte har ett eget konto.

Du hittar vår Facebooksida här

Du hittar vår Instagram här

* * * * * * * * * *

Läs om Stefanskolan i Entreprise Magazine:

"Kristna värderingar som enande kraft"

Du hittar den på vår facebooksida här

Nationella prov

Vi har samlat all information om de nationella proven på vår hemsida:

klicka här för åk 6

klicka här för åk 9