Lokaler

I vår skolbyggnad har vi en egen matsal som används främst vid lunch, mellanmål och morgonfritids. Vår gymnastiksal används såklart till lektioner i idrott och hälsa, men också varje dag på fritids och även till andra lektioner, som t.ex vid undervisning i praktisk fysik

Vi har också egna salar för träslöjd, syslöjd, NO, musik och ett fint hemkunskapskök samt, såklart, många fina hemklassrum.

I hjärtat av skolan ligger vårt mysiga skolbibliotek, som alltid är öppet för utlåning eller besök när skolbyggnaden är öppen. Här finns över 3500 böcker, och många tidningar, som eleverna kan läsa eller låna hem.

Stefanskolan har avsatt en stor budget för att införskaffa nya bra litteratur till biblioteket, och många av de hundratals nya titlarna den senaste åren är önskade av elever och personal. För den som behöver talbok lånar vi ut även på USB-sticka via Legimus.